Trappe 1.
Den første trappegang er trappen der forbinder de tre etager; kælderen, 21-gangen og 22-gangen.
Trappen består af mange horisontale linjer. Trappen er fra den gamle bygning. Trapperne er fra den gamle bygning på skolen. Billedet er taget i fuleperspektiv, og dermed har vi vist forbindelsen mellem de tre etager. Dette er også med til at give dybde i billedet, da vi ser trapperne blive formindsket jo fjernere de ligger. Dette giver også os fornemmelsen af hvor stor en indflydelse trapperne har på det rum vi befinder os i. Trapperne er meget brede, de fylder meget og er dermed meget dominerende i rummet. Lyset har også en stor betydning, da det trænger forholdsvis let igennem. Da trapperne som sagt er meget brede, er lyset med til at gøre det til en behagelig oplevelse når man benytter dem.
Trappe 2.
Denne trappe er den første man møder når man træder ind af gymnasiets hovedindgang. Billedet er taget i fugleperspektiv.
Trappen er en slags spiral-formet trappe, da den runder som man går længere ned/op ad den. Dette er med til at skabe dynamik og bevægelse. På grund af trappens placering lige ved hovedindgangen, er den med til at skabe en slags liv og energi, da den er placeret i et stort område, men hvor den ikke udgør en stor del af arealet. Trappen kan virke både åbent og lukket. Lukket i det at der er gelænder der følger én hele vejen ned eller op. Men åbent på den måde at der er afstand mellem rillerne i gelænderet. Trappen skiller sig ud fra de andre trapper på gymnasiet, da trappetrinnenes bredde er mindre og formen er anderledes.
Trappe 3.
Denne trappe er en trappe fra den gamle bygning af gymnasiet. Denne er en spiral-formet trappe, der skaber dynamik og bevægelse. Trappen er placeret et lidt indelukket sted. Der er ikke meget plads, hvilket gør at det virker lidt trængt, og klaustrofobisk når man benytter den. Trappen forbinder 11-gangen med 12-gangen. Da der ingen vinduer er, da det er et lukket sted, kan lyset ikke trænge ind. Den afgørende lyskilde kommer fra lampen, placeret i loftet. Denne form for trappe kan også virke åben, men samtidig også lukket. Åbent i det at der igen er et gelænder med riller, med en passende afstand imellem. Men lukket på grund af placeringen. Når man benytter trappen føles det meget trængt, i det er ikke er stor afstand mellem væggene og trappen fylder hele rummet ud. Trappen bliver ikke benyttet ofte, pga dens placering, nemlig et sted hvor der ikke altid er mange elever. Man bruger udelukkende trappen til hvis man hurtigt vil fra A til B.
Trappe 4.
Trappe 4 er en trappe med horisontale linjer. Trappen går fra 12-gangen, og ned til trappen på det ovenstående billede, der så fører én ned til 11-gangen. I den rækkefølge billederne er vist, er de taget i normalperspektiv og fugleperspektiv.
Trappen er statisk, da den er spejlvendt i sig selv, der gør den skaber balance og ro. Trappen hører til den gamle bygning. Trappen er meget åben, til dels fordi den er så bred med lang afstand fra væg til væg, men også på grund af gelænderet, der ikke virker dominerende, da de er sat fast til væggen langs siderne. Trappen falder i, med den samme struktur som gulvet. Dette gør den statisk.
Trappe 5.
Trappe nr. 5 forbinder 32-gangen med 31-gangen. Igen, har vi taget billedet i fugleperspektiv og normalperspektiv. Trappen skaber ro da den er meget enkel. Trappen kan virke tung og afkræftende, når man benytter den, grundet at den er fremstillet i beton og har denne matte farve. Lyset har let ved at trænge ind i rummet, da der kommer lyst fra både 31- og 32 gangen, dette giver en positiv indflydelse. Men også i det at, som på det øverste billede, er en del vinduer og døre. Trappen kan virke lidt trængt, når den benyttes, da den udgør godt og vel halvdelen af det areal og rum den er placeret i. Trappen har også et gelænder der er fremstillet på to måder. Et gelænder fremstillet af glas og som på forrige trappe, et gelænder der er langs væggen. På grund af det ene gelænder er fremstillet af glas, for disse to gelændere trappen til at virke mere åben og imødekommende når man benytter dem på en travl skoledag. Glasgelænderet er også med til at gøre at rummet ikke virker indelukket.
Trappe 6.
Trappe nr. 6 forbinder 22-gangen med aulaen og 21-gangen. Billederne er taget i normalperspektiv og fugleperspektiv. Trappen fremstår som åben, på grund af gelænderet fremstillet i glas på begge sider af den brede trappe. Lyset spiller også en stor rolle. Den store lyskilde der kommer ude fra grønnegården gør trappen behagelig at gå på.
Trappe 7.
Trappe nr. 7 forbinder den store aula med 32-gangen. Trappen er meget stor og bred, og fylder en del. Trappen kan virke meget frembrusende, da der er placeret de viste trækasser, som man kan sidde på. Dette gør at trappen har lidt dynamik over sig. Denne trappe er meget speciel og anderledes fra de andre trapper på skolen. Det er en trappe der bliver flittigt benyttet. Både til at sidde på, men også de mange elever og lærere der benytter den fra time til time. Trappens gelænder, der er fremstillet af glas, giver trappen den virkning at den fremstår åben. Vi har taget billederne i normalperspektiv og fugleperspektiv, for at vise hvilke forskellige virkninger og indflydelse trappen har, afhængig af om man er på vej ned eller på vej op. Ovenfra kan trappen virke lidt skræmmende, da der er langt ned og de forskellig placerede trækasser, gør at der er langt fra det ene gelænder til det andet. Men det ene gelænder til venstre er med til at give en vis ro. Lyset har meget nemt ved at trænge ind, på grund af lyset der kommer ude fra grønnegården, med de mange vinduer og døre der adskiller udeareal med indeareal.